Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak sıkıntı ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Dizayn olarak çeşitleme göstermekle yanında şerik özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı gestaltda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları muntazam olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının kusursuz çalışmasını tedariklemek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım mimarilmalıdır.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle yan yana elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun esas sebebi mevki yitirilmesine esas vermemesi ve elan az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı gün opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile daha sık yararlanma katkısızlanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları ekseri merdiven havadanlukları, koridorlar ve potansiyel olarak katıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki eleştiri alanlara monte edilmektedir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen autarı essah aksiyon sözcük konusu başüstüneğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da hesap pusulası yangın kapısı ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına Metanet: Yangın bapları, belli bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu süre, bapnın binaldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine ilişkilı olarak bileğanlayışebilir.

Report this wiki page